Välkomna till Ålycke Bed & Breakfast

Vi finns mitt emellan Lidköping och Skara. Hos oss finns det ett 2-bäddsrum och ett 4-bäddsrum. Tillsammans disponerar man ett rymligt kök och två sällskapsrum, var av ett med TV, en dusch och en toalett. Dessutom finns det en terrass med möbler och del av trädgård för gästerna att nyttja.

I vår närhet finns det många olika sevärdigheter och utflyktsmål. Till exempel Skara Sommarland, en nöjespark med inrikting på äventyrsbad och karuseller.

För den som tycker om att vara ute och promenera i naturen är Vallebygden med dess flera sjöar, eller berget Kinnekulle bra resmål. På båda platserna kan man bland annat hitta vilt växande orkidéer. Trandansen vid Hornborgarsjön är ett annat välbesökt turistmål. Under våren samlas hundratals tranor för att söka sig en partner genom dansen.

Är man däremot intresserad av historik så är Läckö slott något vi rekommenderar. Under sommaren erbjuds man där guidade turer genom slottet som är inrett i samma stil som då Magnus Gabriel de la Gardie bodde där på 1600-talet.

Inom en radie av ca tre mil från vår gård finns det fyra stora golfbanor och en ”Pay and play” bana. Under sommaren är också traktens fina badplatser att rekommendera. Filsbäcks bad och Truvebadet ligger närmast (ca 10 min med bil) med långgrund sandstrand och fina ytor för solning.

Bilder
4-bäddsrum Sällskapsrum 1 Sällskapsrum 2 2-bäddsrum Köket
Pris

Det kostar 400:- per bädd och dygn. I priset ingår lakan, handdukar och frukost. 100:- extra för hundar.
Du kan använda formuläret nedan för att beräkna vad det kommer att kosta.
Betalning kan endast ske med kontanter.


x =

400

 Kr

Bäddar

Nätter

KontaktSkicka

Kontaktinformation

Telefon:0510-500 94, 070-573 96 29
Fax:0510-500 50
Address:Ålycke, Vinninga
Mail:kontakt@alyckebedandbreakfast.se